Heta
artiklar:

Gratis Spotify Premium i 30 dagar!

Adventskalender #14:

Gratis Spotify Premium i 30 dagar!

Spotify har just nu ett erbjudande där man erbjuder alla som ännu inte använder Spotify Premium att prova på tjänsten gratis i 30 dagar.

Om erbjudandet

Spotify Premium kostar normalt 99 kronor per månad och innebär obegränsad användning av Spotify både online och offline, inga reklamavbrott, bättre ljudkvalitet och tillgång till Spotify i mobilen.

Gratis Spotify Premium i 30 dagar ger dig första månaden gratis, men efter detta måste du betala för tjänsten. Du måste alltså avsluta Spotify Premium efter 30 dagar om du inte vill fortsätta använda tjänsten, annars kommer ditt kreditkort fortsättningsvis att debiteras med 99 kronor per månad.

Vill även passa på att tipsa om mitt inlägg 15 grymma tjänster som gör Spotify ännu bättre, en matig lista med grymma tjänster som tar din Spotify-upplevelse till nästa nivå!

Dagens julklappstips:

LaptopCoolerFör dig som precis som jag ofta sitter med din dator i knät så kan jag verkligen rekommendera en Laptop Cooler, en kylplatta som håller din dator kall. Förutom att det blir behagligare för dig så är det även bra för din dator, en dator mår aldrig bra av att blir för varm. Fläkten går på högvarv och du får en högljudd dator med kortare batteritid.

Kylplattan innehåller PCM-material som har en fryspunkt på 28 grader, den är alltså fryst i rumstemperatur. När du lägger din dator på kylplattan börjar elementen smälta, vilket tar upp till 5 timmar. När du är klar lägger du ifrån dig kylplattan, varpå den fryser igen på ca 3 timmar i rumstemperatur. Vill du korta frystiden kan du istället lägga kylplattan i kylskåpet.

Med en Laptop Cooler blir det behagligare att ha datorn i knät och du får en tystare dator med längre batteritid. Bra!

Dagens julmusik:

A Jolly Christmas From Frank Sinatra Album Cover ArtAllt börjar med kören som önskar god jul. Stråket tar vid och signalerar att det har blivit dags för Frank Sinatra att sjunga sig igenom The Christmas Waltz. Är det kanske de Disney-aktiga arrangemangen som gör att amerikansk julmusik lockar fram så mycket julkänsla inombords? Bra är det hur som helst! Från skivan A Jolly Christmas From Frank Sinatra.