Heta
artiklar:

Smart tjänst för att ta reda på vilket WordPress-tema som används på en sajt

Smart tjänst för att ta reda på vilket WordPress-tema som används på en sajt

För oss som är bekväma med kod och har insikt i hur ett WordPress-tema fungerar är det en enkel sak att ta reda på vilket WordPress-tema som används på en sajt.

Det är dock väldigt många som inte har dessa kunskaper och det här tipset är till er. Har du hittat en snygg WordPress-sida och vill veta vilket tema som används kan du numera använda tjänsten What WordPress Theme is That?

Tjänsten är väldigt enkel att använda, du besöker helt enkelt What WordPress Theme is That och skriver in adressen till sidan du är nyfiken på. Vips får du all tillgänglig information om temat presenterad för dig, utan att behöva förstå en endaste rad kod.

Har du fler tips på bra WordPress-relaterade verktyg så tar jag gärna emot dom i kommentarsfältet här under!

 • ox

  ”Smart” tjänst? Den tar ju bara namnet från sidans källa. Hur svårt är det att kolla det själv, tar två sekunder att googla upp hur om man är intresserad, och två till att hitta.

  Och varför är din kommenteringsfunktion inte på svenska… lamt.

  • http://webbhjalp.se/ Webbhjälp

   Som jag skriver i texten så riktar sig den här guiden till personer som inte är bekväma med kod. För dessa individer är det här ett enklare sätt, det kan jag lova dig.

   Kommentarsfunktionen är på engelska eftersom jag använder den senaste versionen av Disqus, som än så länge inte är översatt till svenska. Då fördelarna ur SEO-synpunkt är mycket större i denna version så är jag av uppfattningen att det väger upp mot avsaknaden av svenska. Och se där, t.o.m en solstråle som du lyckades ju lista ut hur man lämnar en kommentar.

   Ha en trevlig dag!